lauantai 5. lokakuuta 2013

Peltojen huminaa: 1.1

Jälleen annan teille uuden annoksen Pirjoonaa ja hänen seikkailujaan (:

***




Pirjoona oli jälleen iloisena aloittamassa uutta työpäivää. Pakkohan sitä oli, kun Jeff oli vieraillut edellisenä iltana ja tuonut mukanaan kukkapuskan ja pelimasiinan.


Pirjoonan ollessa töissä kahtelin vähäsen Lemonan geenitarjontaa, millä keinoin tuo Pirjoonan uljas leuka- ja huulivammaus saataisiin taltutettua.

Sillävälin laskujen maailmassa...

Eipä kulunut kauan aikaa siitä, kun Pirjoona oli ilmaantunut kotiin, kun rakas Jeffimme päätti yllättää neitokaisen extempore-vierailulla (:

Tältä Jeff näyttää lähempää. Tuitui :3

Pirjoona tervehtikin Jeffiä melko ystävälliseen tapaan.

Jeff on kyllä aika omatoiminen: aina se on hurmailemassa Pirjoonaa, kun silmä välttää!

Tämä oli aika creepy tilanne. Kaikki vaan jäätyy hetkeksi ja sitten pup, peli olikin ladannut koko ajan jotakin uutta ohikävelijää. Pelotteli turhaan ): Pirjoona jäi vielä tuijottelemaan jännästi, ihan kuin se olisi antanut merkin "Ei hättää, Ankkuli."
"Jeff-kulta. Silmäni ovat täällä ylhäällä."

Illan päättäjäisiksi saatiin sovittua seurustelukuviosta. Lupaavaa, Pirjoonaseni. Kyllähän se Jeff suostui yökyläilemäänkin, kun vähäsen vihjaili.

Ilmeisesti nämä kaksi ovat erittäin tuttavallisissa väleissä keskenään...

Ja se pytty... ;____;

Lopulta Pirjoona keräsi kaiken rohkeutensa ja polvistui tuon uljaan rastapäisen yksilön edessä. Here we go!


Ja totta kai Jeff suostui Pirjoonan rengastettavaksi. Yllätyin vain vähäsen, kun miesten reaktio kosimiseen on hiukan vaisumpi, kuin naisten ):


Tosin kosimisenjälkeiset halausrutistukset olivat söpöäkin söpömmät ♥

Pirjoonanryökäle! ):

Tanssikohtauksen jälkeen oli ihan pakko mennä avaamaan pytyn putkistoa. Siinä välissä Jeff ehti kyllästyä tuoreeseen kihlattuunsa ja läksi olemattomaan kotiinsa. 

Ja jätti Pirjoonan syömään yksin ananasylläriään ): Höps

Aamuyöstä Pirjoonan valtasi hirmuinen "nyt on pakko edetä urallani"-vimma. Siksipä puheenpitoharjoitus keskellä yötä.

Ja totta kai juuri ennen töihin lähtöä rakas (ja likainen) suihku otti ja hajosi. Huhhuh.

Töiden jälkeen oli kuitenkin aikaa seurustella tulevan Pellon kanssa. 

Aikaa riitti bugittamiseenkin.

Mietin pitkään näiden kahden vaihtoehdon vaiheilla, kunnes valitsin ei-kummankaan... 

Tältä näyttää Peltojen virallinen vihkimispaikka. Suunnitteilla on siis sormustaa kaikki perijät ja perijättäret tämän vihkikaaren alla. Kakku tosin vaihtuu....

Lutuset :3

Ei muuta, kun puku päälle ja juhlimaan! (:


Peltojen ensimmäiset häät saivat kolme kuokkavierasta. Somaa porukkaa, kiitos Maxis.


Kun vihkivalojen lausuminen alkoi, oli ilmeiden kirjo jokaisella läsnäolijalla melko legendaarinen...


Hyvä Pirjoona! Olit iloinen edes naimisiinmenosta, vaikka sen lupaaminen olikin vähän toinen juttu. 

Huomatkaa kolmas kuokkija, jonka kainalo kiinnosti enemmän, kuin tuiki tuntemattomien häät omalla takapihallaan. 

Näihin tunnelmiin voimmekin päättää toisen osan (:

***

Pytty saatiin auki, Trevor jätti Pellot tämän osan ajaksi rauhaan, ja Jeff toi muistoksi itsensä. 
Aijoo, ja jossain vaiheessa minä epäopettelin käyttämään bloggerin kuvatekstiominaisuutta, ja sen takia suurin osa kuvista on "yhtä suurta kuvaa". En jaksa sen kanssa alkaa enää värkkäilemäänkään, joten olkoon näin. 
Kommentteja odotan kaikilta tämän lukeneilta (;

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva osa :3 söpö pari ja ihanaa että saivat toisensa :) en jaksa pidemmin kirjoittaa kun oon kännykällä, mutta hyvä osa kaikinpuolin :)

    VastaaPoista
  2. Hauska osa :D Voi, pariskunta sai toisensa (vaikka Pirjoona ei aluksi tykännytkään) :> Toivottavasti mukuloista tulee järkevän näköisiä edes osittain.
    Nauroin monen tekstin kohdalla :DD Jatkoa vaan!

    VastaaPoista
  3. Hyvä osa! :) Toivottavasti pariskunta saa paaljon lapsia. Rastapää on aika komistus, ja varmasti Pirjoonan kauneusviat häviää sukupolvien myötä :)

    VastaaPoista
  4. Kiva oli taas kurkata Peltojen elämään! :) Häät olivat somat, vaikkakin aika pienet. Pirjoonalla oli nätti mekko! Pari on tosi söpö yhdessä, en malta odottaa lapsia!!

    Muistatkos mistä olet ladannut tuon kylppärin kivan laattaseinäjutskan? C:

    VastaaPoista
  5. Pääsinpähän lukemaan tätäkin päivänpiristystä :D Yay, kirjavia laskuja. Itselleni aina noita pelin jäätymisiä tulee silloin, kun ohikulkija sattuu olemaan ihmissusi. Pelilläni on jotakin niitä vastaan :P Ja kihloihinkin päästiin, vaikka Pirjoona polkaisikin esiin punaisen muiston.
    Voi bugeja, itselleni on tullut vain kirkuvansinisiä tai koodilla päällystettyjä valkoisia simejä tähän mennessä... Kuokkavieraat ovat kyllä aina viihdyttäviä. Hyviin tunnelmiinhan se osa lopulta jäi ;D Jatkoa odottelen innolla ;)

    VastaaPoista
  6. Cube: Mitähän tähän voi sanoa? Kiitos kommentista :-D

    mel.: Minäkin toivon jälkikasvun olevan edes vähäsen Jeffinnäköisiä. Onhan tuo Pirjoonakin sievä, mutta ehm :D Kiitoksia kommentista (:

    FlameGirl: Minäkin toivon melko laajaa lapsikatrasta, että on sitten valikoimaa ;D Jeff tuitui :3 Kiitoksia kommentista (:

    GreenPixy: Hienoa, että joku muukin tykkäsi Pirjoonan häämekosta! Tuo on yksi mun lemppareista :3 "Laattaseinäjutska" on vähän vaikee tulkita, oletan sen tarkoittavan joko laattaseinää tai tuota pientä peiliä. Laattaseinää en löytänyt, mutta pelistä tarkistin, että sen pitäisi olla täältä: http://sim2me.de/. Peilin löysin aika paljonkin paremmin, se löytyypi täältä: http://mangosims2.free.fr/ . Sivupalkista kohta Others ja sieltä sivu kolme. Löytyy setistä nimeltä Evori. (: Kiitos kommentista (:

    Jade Essence: Hei, mukava kuulla että tästä on kehkeytynyt päivänpiristys :> Hui, tuo jäätyminen oli ihan liian pitkä, että olisin selvinnyt siitä ajattelemalla, että nyt se lataa jotain ohikulkijaa. Ehdin jo ajatella, että nyt peli kaatuu enkä ollut tallentanut, voi mua :--D
    Kiitos kommentista :D

    VastaaPoista
  7. Onpa hauska kevyt tarina, jossa ei valtavasti tartte paneutua, vaan voi enemmän katsella kuvia! Todella kiva lueskella! Trevor on kyllä todella lutuinen ja ehkä miehen geeneillä saadaan vähän Pirjoonan geeniperimää taltutettua ;) ..
    Parin jatkoja innolla odotellen :) !

    VastaaPoista
  8. Mesinen: Sanopa muuta, tän kuvaaminen, pelaaminen ja kirjoittaminen on ihan toista luokkaa, kuin vaikka Stormit. Huhhuh, ei mitään paineita että "mitähän juonenkäänteitä nyt keksisin" tai "miten kuvaan tän tekstipätkän..." koska juonta ei tosiaan ole :--D Kuvien ottaminen on sitten vähän ärsyttävää, koska Gadwin alkoi temppuilemaan joten PrintScreen ja työpöydälle, talletus ja takasin. :/
    Oi kiitoksia, nää tämmöset "tätä on kiva lukee!" kommentit piristää aina päivää ja motivoi tekemään uutta (:
    Jatkoa on tulossa, kunhan saan palautettua Pellot varmuuskopioista tähän tilanteeseen (: Kiitoksia kommentista!

    VastaaPoista